Cégünk, jelenleg az alábbi munkakörök betöltésére keres, hosszú távra, megbízható kollégákat.


KORREKTOR

A Mucius Scaevola Kft. hibafelderítésben és elhárításban jártas korrektor munkatársat keres. Ismerkedj meg velünk a kéthetes, fizetett próbanapok alatt, és ha kölcsönös a szimpátia, dolgozz nálunk!

A mucius hibafelderítésben és elhárításban jártas korrektort keres

Mit kell tudni rólunk és mire számíthatsz, ha csatlakozol hozzánk?

Cégünk kiemelt partnere a Richter Gedeon Nyrt., akivel már évek óta működünk együtt. Korrektoraink elsősorban a gyógyszeripari termékek grafikai tervének és kéziratának összehasonlítását végzik szabad szemmel, illetve egy szoftver segítségével. Ilyenek például a faltkartonok, betegtájékoztatók, bliszterek. Ha ismered a cirill betűket, az jól fog jönni néhány esetben, de nem feltétel az állás betöltéséhez.

További ügyfeleink számára egyéb szöveges anyagok nyelvi és stilisztikai ellenőrzését is elvégezzük, vázlat alapján szövegírást is vállalunk.

Olyan sasszemre van szükségünk, aki bármilyen szövegben könnyedén kiszúrja a hibákat és nem riad vissza a monoton munkavégzéstől sem.

Szeretnénk, ha az irodai és az adminisztratív feladatok ellátásában is aktívan közreműködnél: irat- és dokumentumkezelés, szkennelés, stb.

Miért jó nálunk dolgozni?

Kissé rakoncátlan, de szerethető csapat vagyunk. Rugalmas munkaidő beosztással működünk, nálunk az a fontos, hogy a munka el legyen végezve. Teret adunk és támogatjuk munkatársaink fejlődését. A munkanapok vidáman telnek, a kollégák segítőkészek, a jó hangulat időnként közös ebédekbe torkollik. A későbbiekben home office lehetősége is biztosított.

  • Munkavégzés helye: 1106 Budapest, Maglódi út 6.
    Elsőre nem annyira bizalomgerjesztő a környék, de aztán hamar magával ragad a bájos kőbányai légkör és rájössz, hogy nem ez a világ vége.
  • Munkakezdés időpontja: azonnal
  • Munkaidő: napi 6 óra

Jelentkezz az allas [kukac] mucius [pont] hu e-mail címen: egyoldalas, fényképes, szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel PDF formátumban.

Ne felejtsd el megadni a fizetési igényed! Kérlek, az e-mail tárgyában tüntesd fel, hogy korrektor!

 
 
Széchenyi 2020