„A program futtatása az igazi teszt.
Megírod a programot, kipróbálod,
és vagy működik, vagy nem.”
[Facebook] [Twitter] [Google] [YouTube]

Web

Partnereink

Auron Informatikai Kft.

Az Auron Kft. kis és közepes vállalatok számára ajánl megoldásokat sokoldalú informatika szolgáltatáskínálatával. A 2004 év végi cégalapítással az volt a céljuk, hogy minél teljesebb szolgáltatást tudjanak nyújtani leendő ügyfeleiknek. Az elmúlt 5 évben sikerült egy olyan tudásbázist felépíteniük, hogy mára szinte minden informatikához kapcsolódó problémára tudnak megoldást ajánlani.

Bővebben: http://www.auron.hu/

Digital Loom Kft.

Az AVPMS™ szolgáltatások üzemeltetője.

Bővebben: http://www.digitalloom.hu/

InfOnline Kft.

Az InfOnline Kft. (DekoraciOn) csapata teljes körű dekorációs tervezéssel, kivitelezéssel foglalkozik. 1997-ben kezdték, még kis létszámban, az akkori fő profiluk a csomagolástervezés volt. A piaci igényeket is figyelembe véve 2001-től a grafikai tervezést is felvették a palettájukra. Innen egyenes út vezetett a további fejlődéshez, az évek során kialakított ügyfélkörük mind újabb és újabb kreatív feladat elé állította őket. Feltétlenül szükség volt az innovatív gondolkodásra, ami a mai helyzetben elengedhetetlen a megbízóik megtartására, és elégedetté tételére.

Bővebben: http://dekoracion.hu/, http://www.kioszk.hu/

Netvalor Informatikai Kft.

A Netvalor Informatikai Kft. informatikai rendszerek tervezésével és üzemeltetésével foglalkozik. A Netvalor Informatikai Kft. a Mucius Scaevola Kft. számára elsősorban dedikált és virtuális szerverüzemeltetést végez. A Netvalor Linux és Windows rendszerek tervezésével és üzemeltetésével, virtuális szerverekkel, szolgáltatásokkal és tárhely bérbeadásásával, IT audittal, informatikai tanácsadással és segítségnyújtással, domain regisztrációval és fenntartással foglalkozik.

Bővebben: http://www.netvalor.hu/

Pack-Design Bt.

A Pack-Design Bt. teljes arculattervezéssel, kiadványszerkesztéssel, csomagolás és formatervezéssel - ezek kivitelezésével, valamint weboldalak készítésével foglalkozik. A cég csomagolástervezéssel kezdte meg működését 2003-ban, majd az egyre komolyabb megrendelések teljesítésével, a minél magasabb igényeknek megfelelve, grafikai stúdióvá alakult, melynek következtében tevékenységi körüket is kibővítették. Üzletpolitikájuk szerves részét képezi a minél magasabb színvonalú és minden igényt kielégítő szolgáltatás. Kreatív szakembereik készséggel állnak megrendelőink segítségére, hogy a maximumot hozhassák ki cégükből.

Bővebben: http://www.pack-design.hu/

Főoldal | Csomagolás | Design | Web | Termékek
Állásajánlat | Hírlevél | Oldaltérkép | Kapcsolat | Impresszum | Jogi nyilatkozat
Copyright © 2008-2019, Mucius Scaevola Kft. Minden jog fenntartva.