„Egy induló weboldal önmagában olyan,
mint egy labirintusban elhelyezett plakát.”
[Facebook] [Twitter] [Google] [YouTube]

Web

Online Ajánlatkérés - weboldal készítéshez, átalakításhoz...

Üdvözöljük a Mucius Scaevola Kft. ajánlatkérő felületén!

Kérjül, töltse ki AJÁNLATKÉRŐ kérdőívünket, hogy az Ön elképzeléseiről pontosabb képet kapjunk, melynek segítségével pontosabb mérhetjük fel igényeit, és így már az első terv is közel állhat elképzeléseihez! Nem minden mező kitöltése kötelező, de a pontosan megadott információk jelentős mértékben felgyorsíthatják a munkafolyamatot, már az első kapcsolatfelvételtől. Az ajánlatkérő űrlap kitöltése átlagosan alig 5 percig tart.

Ha inkább személyesen...

Amennyiben személyesen szeretne velünk az elképzelésiről beszélgetni, kérjük keressen meg minket az Elérhetőségeink valamelyikén!

Mire számíthat, mire figyelünk...

Mire számíthat, ha ajánlatot kér?

 • Kreatív megoldásokra
 • 1-2 munkanapon belül belül reagálunk
 • Személyre szabott egyedi ajánlatot készítünk
 • Korrekt, átgondolt árképzéseket alkalmazunk
 • Rugalmas, gyors kivitelezésre
 • Tapasztalt háttércsapatra

(*) Kötelezően kitöltendő mezők!

Amiket szemelőtt tartunk a fejlesztés során:

 • arculatkövetés
 • harmonikus megjelenés
 • precizitás, pontosság
 • átláthatóság
 • használhatóság, egyszerűség
 • ergonómia
 • böngészőfüggetlenség (új és régebbi technológiák)
 • validitás (szabványkövetés)
 • keresőoptimalizálás (SEO)

AJÁNLATKÉRŐ KÉRDŐÍV

Személyes / cég adatok


Az Ön neve, ill. a kapcsolattartó neve Amennyiben cégről van szó, a vállalkozásának neve Pl. 1107 Budapest, Fogadó u. 3., I. em., 7-8. A kapcsolattartó email címe. Erre a címre válaszolunk! Jelenlegi weboldal (ha van). Pl. www.mucius.hu Ahol könnyedén elérhetjük, mobil a legmegfelelőbb. Pl. kereskedés, szállítás, bútoripar, bányászat, szolgáltatás

Elképzelések


Kik azok, akiket meg akar szólítani? Pl. nők, budapestiek, vásárlóerővel rendelkezők, középvezetők, tanulók, stb.

Webdesign, küllem, stílus


logó, embléma
szlogen
arculatos kiadvány
jóminőségű képek, felvételek, termékfotók
előre megírt tartalom
Rendelkezik-e már a fent felsorolt arculati elemek bármelyikével, esetleges design elemekkel?

Három fő dolog, amit a designnal kommunikálni szeretne. Pl. profizmus, játékosság, szabadság, könnyedség, stb. hideg / meleg és sötét / világos Milyen színvilágra gondol elsősorban? Pl. hideg és világos Kedvelt, tervezett színek. Pl. pasztell kék, PANTONE 280 Kedvelt stílus kiválasztása. Pl.

Működés, opciók, modulok


statikus
statikus, dinamikus részekkel
teljesen dinamikus
Hogyan működjön a weboldal?
Statikus: Önállóan nem szerkeszthető, a frissítését mi végezzük. Statikus, dinamikus részekkel: Nem szerkeszthető, de pl. bizonyos adatok adatbázisból frissülnek. Teljesen dinamikus: A weboldalhoz adminisztrációs felület jár, amivel naprakészen tartható.
normál webes
e-mail és/vagy hírlevél
mobil és/vagy wap
tablet
Egyéb
Szükséges-e többféle tartalom? Pl. arculatos hírlevél vagy email template, külön mobiltartalom, stb. Igen Nem Szeretne többnyelvű weboldalt? Pl. angol, német, stb. Igen Nem Amennyiben szükséges tudunk segíteni professzionális termékfotózásban, panorámafotó készítésben, stb. Igen Nem Kéri a honlap folyamatos karbantartását? Igen Nem Kér domain név ügyintézést? pl. www.sajatnev.hu Igen Nem Kéri a weboldal tárhelyének biztosítását?

Egyéb kérdések


Mikor szeretné elkezdeni a fejlesztést? Pl. 1 hónapon belül A projekt tervezett nettó árfekvése Forintban Honnan ismerte meg cégünket? Pl. Google kereső
 
 
 

Mi mindent még...

Természetesen nem tudunk mindent megkérdezni, számos dologban és módon tudunk segíteni... ezért a személyes találkozókon, és a szoros munkafolyamat során minden kérdésre részletesen is kitérünk majd.

A honlapkészítés, és a webdesign, a formavilág, az arculat kialakítása során mindig egyedi, olykor rendkívül különleges megoldásokat használunk, melyre sokféle szakemberből (grafikusokból, iparművészből, szobrászból, webdesignerből, backend- és frontend programozókból, csomagolás-technikusokból, mérnökökből, szövegíróból és korrektorokból) álló csapat áll rendelkezésre, így rendkívül kifinomult javaslatokkal, lehetőségekkel tudunk élni.

Amennyiben az igényelt webdesign munka elnyerte a tetszését, egyéb céges design-elemeket is szívesen készítünk Önnek (névjegykártya, levélpapír, boríték, szórólap, prospektusok, dekoráció stb.), bár véleményünk szerint a legeredményesebb az, ha egy új arculattervezés vagy a meglévő áttervezése, felfrissítése után következik a honlapkészítés, az arculati elemek szoros követésével, hogy a kialakított brand egységesebb legyen. De ne már meglévő arculat alapján és képesek vagyunk stílusos, egyedi weboldalt építeni. A teljes arculattervezés, olyan mint egy nagyvállalati arculatkialakítás: egységessé varázsolja a céget, a márkát; hosszú távra szól, így rövid távon vannak költségei, azonban hosszú távon a legjobb választás, mert nagy mértékben csökkenti jövőbeni a költségeket.

Mivel komplex szolgáltatással rendelkezünk, a tartalom kialakításában is segítséget tudunk nyújtani. Amennyiben az Ön idő hiányában vagy egyéb okokból igényli, mi szívesen elhelyezzük az elkészült rendszerben az induló tartalmakat. Amennyiben szükség van rá, később havi átalánydíjas tartalom-szerkesztést is vállalunk.

Ha korábban webes csatornán nem kommunikált még, nagy segítséget jelenthet a webes kommunikáció stratégiájának, a tartalom struktúrájának és megszövegezésének kialakítása. Tapasztalt szövegíróval, egyedi szolgáltatásként szövegírással ebben is tudunk segíteni.

Tartalom átvétel, tartalomáthelyezés is lehetséges: Előfordulhat, hogy Önnek egy régebbi weboldaláról a meglévő - nagy mennyiség - tartalmat az új weboldalára szeretné átültetni. Ennek a munkának az elvégzésében is tudunk minden esetben segíteni.

Amennyiben Önnek a nemzetközi szintű, illetve idegen nyelvű jelenlét is fontos, ki tudjuk alakítani a tartalom angol, német, illetve egyéb idegen nyelvi változatait. A technikai háttér biztosításán túl a magyar nyelvű tartalom idegen nyelvűre történő átültetését is vállaljuk.

Az online tartalom fontos része a képi kialakítás. Amennyiben professzionális képi világra van szükség, esetleg igényes termékfotókra, montázsokra, vagy jó minőségű (esetlegesen interaktív) panorámaképekre, mellyel pl. jól bemutathatja cégét, üzletét, termékpalettáját - tudunk ajánlatot adni, segíteni.

Azonban egy induló weboldal önmagában olyan, mint egy labirintusban elhelyezett plakát. Vagy megtalálja valaki, vagy nem. Ha arra jár, észreveszi, de vajon megy-e arra? Ezen lehet segíteni nem túl költséges módokon, amelynek eszköztára az online bevezető-kampány, a keresőkbe, gyűjteményekbe történő regisztráció, vagy akár egy céges online kommunikációba történő beillesztés is. Ezekben szívesen segítünk Önnek!

Legtöbbször egy weboldal, termék, cég online bevezetése, felfuttatása renget energiába és időbe, így pénzbe kerül. Azonban egy csomó költségkímélő megoldással tudunk élni, melyet egy átfogó online marketing tanácsadás során tudunk ismertetni Önnel. Itt kitérünk a különféle keresőoptimalizálási (SEO) megoldásokra, a különféle kampányokra (pl. adwords, social media - facebook, linkmarketing, stb).

Egy cég vagy szervezet informatikai háttér-infrastruktúrája szakértő kezeket, komoly üzemeltetői hátteret igényel. Egy kisebb méretű cég azonban nem engedheti meg magának, hogy külön informatikust alkalmazzon, ebben tudunk rendszer üzemeltetési szolgáltatásunkkal segíteni, amely az igények szerint tartalmazhat munkaállomások, szerverek, nyomtatók és egyéb IT rendszerek üzemeltetését; valamint a legmegfelelőbb informatikai eszközök kiválasztásában és beszerzésében is jelentős mértékű segítséget tudunk nyújtani.

Önnek olyan egyedi alkalmazásokra és egyéb megoldásokra van szüksége, amely egyedi fejlesztést igényel, és a meglévő palettánkon még nem kiválasztható? Ilyenkor programozói/fejlesztői munkára van szükség, amelyet egyedi fejlesztés keretében elvégzünk Önnek.

Főoldal | Csomagolás | Design | Web | Termékek
Állásajánlat | Hírlevél | Oldaltérkép | Kapcsolat | Impresszum | Jogi nyilatkozat
Copyright © 2008-2019, Mucius Scaevola Kft. Minden jog fenntartva.