„Mindennapi életünk minden része formatervezett,
de egyes részek sikeresebbek.”
[Facebook] [Twitter] [Google] [YouTube]

Design

Partnereink

Aka Ponyva • Digital Printing Media

Az Aka Ponyva • Digital Printing Media 1997-ben alakult. A társaság több profilban tevékenykedik, úgymint textil és építőiparban valamint különféle ponyvaanyagok gyártásában és forgalmazásában.

Bővebben: http://www.akaponyva.com/

Color Hand Bt.

A Color Hand Betéti Társaság 1998-ban alakult. Családi vállalkozás. Tevékenységük egyrészt tamponnyomásos emblémázásból, másrészt műgyanta bevonattal ellátott termékek gyártásából áll: kulcstartók, kitűzők, bevásárlókocsis érmék, öntapadós műgyantás matricák. Teljes körű szolgáltatást kínálnak reklámtárgy igények kielégítésére az ötlettől a beszerzésen keresztül az emblémázásig.

Bővebben: http://www.colorhand.hu/

Cook Reklámstúdió Kft.

A cég 10 éve alakult, reklám dekorációval foglalkozik. Fő tevékenységi köre a felirati rendszerek, gravírozás, világító táblák és a digitális nyomtatás. Lézer és mechanikus gravírozó gépeikkel a legkülönfélébb anyagokra tudnak gravírozni. Öntapadós fóliából, különböző vastagságú műanyagokból és fémekből tudnak formákat, betűket vágni. Többféle technikával készítenek látványos világító táblákat, betűket, grafikákat, kül- és beltérre egyaránt. Elvégzik irodaházak, iskolák, kórházak és egyéb középületek felirati információs rendszereinek tervezését és kivitelezését, hagyományos anyagokból, saját fejlesztésű mágneses felirati rendszerükkel, és az ismert sínrendszerekkel. Nagyformátumú digitális nyomtatóikkal kültéri felhasználásra is alkalmas digitális nyomatokat tudnak készíteni.

Bővebben: http://www.cookreklam.hu/

Creative Production

A Creative Production célja olyan kreatív reklámanyagok, csomagolások tervezése, melyek egyediek, de elfogadható költségekkel mégis megvalósíthatóak. Fontosnak tartják, hogy az adott terv nem csak tervként mutasson jól, hanem legyártható is legyen. Szolgáltatásaik közé tartozik a POP/POS anyagok (kiadványok, sales folder, wobbler, polccsík, plakát, display, attrap, aszatli kínáló) tervezése, gyártása, arculattervezés, csomagolástervezés és gyártás (papírvágó plotter: 1300x1700 mm), nyomdai produkció (digitális, ofszet, szita), grafika, webdizájn, dekoráció és a fotózás.

Bővebben: http://www.creativeproduction.hu/

DEMAX Művek Nyomdaipari Kft.

A DEMAX magyar tulajdonú, reprográfiai előélettel rendelkező nyomdaipari vállalat, amely a nagy üzemek professzionalizmusával, de továbbra is a kis magáncégek figyelmével és egyedi ügyfélkezeléssel fogad minden munkát. Működésük tíz éve során a megrendelők bizalmának köszönhetően érték el a jelenlegi, teljes (ofszet) nyomdaipari szolgáltatási igényt kiszolgáló, évi 650 millió forint forgalmat biztosító méretet. Kizárólag Heidelberg nyomdagépekkel üzemelő társaság - az óránkénti 45 ezer ív kinyomása mellett - az előkészítéstől egészen a logisztikáig a teljes szolgáltatási skálán ki tudja szolgálni ügyfeleit, hiszen saját levilágítási és montírozó részleggel, valamint kötészettel, illetve stanc- és csomagoló berendezésekkel is rendelkezik.

Bővebben: http://www.demax.hu/

InfOnline Kft.

Az InfOnline Kft. (DekoraciOn) csapata teljes körű dekorációs tervezéssel, kivitelezéssel foglalkozik. 1997-ben kezdték, még kis létszámban, az akkori fő profiluk a csomagolástervezés volt. A piaci igényeket is figyelembe véve 2001-től a grafikai tervezést is felvették a palettájukra. Innen egyenes út vezetett a további fejlődéshez, az évek során kialakított ügyfélkörük mind újabb és újabb kreatív feladat elé állította őket. Feltétlenül szükség volt az innovatív gondolkodásra, ami a mai helyzetben elengedhetetlen a megbízóik megtartására, és elégedetté tételére.

Bővebben: http://dekoracion.hu/, http://www.kioszk.hu/

Melior Kft.

A Melior Kft. 1992-ben alakult cég. Fő tevékenységük a feliratkészítés öntapadós fóliából, de az elmúlt évek tapasztalatait felhasználva a dekorációkészítés bármely területén képesek a megrendelő igényeit megvalósítani. Tevékenységeik: dekorációkészítés, kiállítási standfeliratok, autó- és kamiondekoráció, helyszíni ragasztás, 4 szín color képek készítése. Reklámtáblák készítése: műanyag- és fémtáblák, kis- és nagyméretű táblák vasszerkezettel, világító táblák (plexi és feszített fóliás kivitelben), óriás molinó és háló készítés (négyszín color képpel is). Szitanyomás, matricakészítés nagyobb példányszámban, pólószitázás.

Bővebben: http://www.melior.hu/

Pack-Design Bt.

A Pack-Design Bt. teljes arculattervezéssel, kiadványszerkesztéssel, csomagolás és formatervezéssel - ezek kivitelezésével, valamint weboldalak készítésével foglalkozik. A cég csomagolástervezéssel kezdte meg működését 2003-ban, majd az egyre komolyabb megrendelések teljesítésével, a minél magasabb igényeknek megfelelve, grafikai stúdióvá alakult, melynek következtében tevékenységi körüket is kibővítették. Üzletpolitikájuk szerves részét képezi a minél magasabb színvonalú és minden igényt kielégítő szolgáltatás. Kreatív szakembereik készséggel állnak megrendelőink segítségére, hogy a maximumot hozhassák ki cégükből.

Bővebben: http://www.pack-design.hu/

PATINA ÖNTÖDE Öntészeti Gyártó és Szolgáltató Kft.

A cég egy 1912-ben alapított vasöntöde telephelyén jött létre többszörös átalakulás, majd privatizálás révén. A pesti Belváros, a Dunakorzó, a Várnegyed és a felújított hidak díszöntvényeinek, kandelábereinek az újraöntése óta egy nagy gyakorlattal rendelkező szakembergárda alakult ki. Létszámuk 70 főnél stabilizálódott. A vasöntést a környezetvédelmi előírásoknak is megfelelő indukciós kemencével végzik évi 400-600 tonna mennyiségben. Alumíniumolvasztás gázégő-fejes olvasztótégelyekben történik. Termelésük évi 50-100 tonna. Kisebb mennyiségben (mintegy 15 tonna/év) bronzot is öntenek. Öntvényeik képezik az alapját késztermékeiknek. Több százra tehető a típustermék-kínálatuk — köztük kandeláberek, padok, asztalok, utcai pollerek —, de egyedi elképzeléseket, rekonstrukciós munkákat is végeznek.

Bővebben: http://www.patinaontode.hu/

Főoldal | Csomagolás | Design | Web | Termékek
Állásajánlat | Hírlevél | Oldaltérkép | Kapcsolat | Impresszum | Jogi nyilatkozat
Copyright © 2008-2019, Mucius Scaevola Kft. Minden jog fenntartva.