„A jó csomagolás pozitívan hat mindennapi életünkre.”
[Facebook] [Twitter] [Google] [YouTube]

Csomagolás

Ügyfeleink

Richter Gedeon Nyrt.

Büszkék vagyunk, hogy évek óta együttműködhetünk a Richter Gedeon Gyógyszergyárral, és úgy gondoljuk, a lehető legjobb referencia számunkra az évente elkészített mintegy 3500 csomagolásterv.

A Richter Gedeon Nyrt.-t, Magyarország és Kelet-Közép-Európa egyik vezető gyógyszercégét, 1901-ben alapította a társaság nevét adó gyógyszerész, aki ezzel nemcsak a cég, hanem a magyar gyógyszeripar alapjait is megteremtette.

Bővebben: http://www.richter.hu/

TEVA Magyarország Zrt.

A tevékenységét Magyarországon 1993-ban indító TEVA-vállalatcsalád — melynek egyik tagja a TEVA Gyógyszergyár Zrt. —, a nagy múltú debreceni Biogal és a gödöllői Human gyógyszergyár mellett az egykori Humanpharma és Humantrade gyógyszerforgalmazó vállalatokból jött létre.
Termékeinek fő felvevőpiaca hazánkon kívül az Európai Unió és az Amerikai Egyesült Államok.
Az anyavállalatok termékei mellett más hazai és külföldi gyógyszergyártó cégek termékeit is forgalmazza. A kórházak ellátásában az egyik legjelentősebb hazai gyógyszer-nagykereskedő.

Bővebben: http://www.teva.hu/

sanofi-aventis/Chinoin Zrt.

A 2005-ös évben a Sanofi-Synthélabo és az Aventis egyesülése révén létrejött a sanofi-aventis vállalatcsoport, a világ harmadik, Európa és Magyarország első számú gyógyszeripari vállalata.
A sanofi-aventis csoporthoz Magyarországon két vállalat tartozik: a gyógyszermarketinggel és értékesítéssel foglalkozó sanofi-aventis Zrt., valamint a kutatás-fejlesztéssel, vegyipari- és gyógyszergyártással foglalkozó, nagymúltú Chinoin Zrt.

Bővebben: http://www.sanofi-aventis.hu/

Stanley Electric Hungary Kft.

A Stanley Electric Hungary Kft. autóipari világítási és elektronikai berendezések gyártásával, eladásával foglalkozó cég, mely a Stanley csoport termelési és fejlesztési eredményeit, technológiai újításait, technikai felkészültségét felhasználva egy olyan gyártási rendszert valósít meg, ahol a minőséget nap mint nap fejleszti, a költségeket alacsonyan tartja, s a vevők minden igényét kielégítve a kért terméket kért mennyiségben, megfelelő időben és minőségben gyártja és szállítja.

Bővebben: http://www.stanleyelectric.hu/

Madarasi Pálinka

A Lakatos család ötven éve főzi hagyományos módon, kétszeres lepárlással kisüsti pálinkáját. A félévszázados szakmai tapasztalatnak és a pálinka iránti keresletnek köszönhetően, a korábbi bérfőzést kiegészítve, a családi vállalkozás 2008-ban kezdett kereskedelmi pálinkafőzésbe.

Bővebben: http://www.madarasipalinka.hu/

Főoldal | Csomagolás | Design | Web | Termékek
Állásajánlat | Hírlevél | Oldaltérkép | Kapcsolat | Impresszum | Jogi nyilatkozat
Copyright © 2008-2019, Mucius Scaevola Kft. Minden jog fenntartva.