„A jó csomagolás a világot élhetőbbé teszi.”
[Facebook] [Twitter] [Google] [YouTube]

Csomagolás

Partnereink

Aka Ponyva • Digital Printing Media

Az Aka Ponyva • Digital Printing Media 1997-ben alakult. A társaság több profilban tevékenykedik, úgymint textil- és építőiparban, valamint különféle ponyvaanyagok gyártásában és forgalmazásában.

Bővebben: http://www.akaponyva.com/

Antra-Mark Kft.

Az ANTRA-MARK Kft. 1996 óta foglalkozik bolti kellékek és bemutatótermi tartozékok forgalmazásával. Úgy mint árazó- és címkézőgép termékcsaládok, valamint árazó, vonalkódos és feliratos öntapadó címkék. Ártáblák, vevőtájékoztató táblák és egyéb kiskereskedelmi eladást támogató eszközök teszik teljessé a kínálatot. Címkeszolgálatuk folyamatosan teljesít megrendeléseket. Vonalkódot, feliratot nyomtatnak öntapadó címkére. A bemutatótermi tartozékok nagy része szórólap- és prospektustartó, valamint laptok, amelyekből talán a legnagyobb hazai választékot tartják raktáron. Asztali, fali, állványos kihelyezésre egy és több rekeszes tartókat kínálnak különböző méretű nyomtatványok számára. Ide tartoznak még a sokféle rendeltetésű plexi termékek és állványok is.

Bővebben: http://www.antra-mark.hu/

Bond Csomagolástechnika

A BOND Csomagolástechnika 1994-ben alakult azzal a céllal, hogy Magyarországon az elsők között megismertessen és bevezessen egy új, környezetbarát csomagolási és reklámozási formát — ez a papír reklámtáska. A cég környezetbarát papírtáskák, bevásárlótáskák, reklámtáskák gyártásával, forgalmazásával, egyedi céges feliratok készítésével foglalkozik. Papírtáskáikat széles méret-, anyag- és színválasztékban, papír- és zsinórfülekkel ellátva kínálják. A mintaboltjukban azonnal meg is vásárolhatók termékeik, mivel állandó 100.000 darabos raktárkészlettel állnak rendelkezésre.

Bővebben: http://www.bondbag.hu/

Borítékonline.hu Kft.

A Borítékonline.hu Kft. Magyarország legnagyobb választékkal rendelkező borítékkereskedő cége. Céges borítékok, tasakok, levélpapírok, névjegyek nyomása a legkülönbözőbb igények szerint LC/6 és TB/4 mérettartományban, első osztályú minőségben! A termékeik között megtalálhatók szabvány változatban: tasakok, borítékok, CD-tasakok, redős-talpas és légpárnás (buborékos) tasakok; színnyomott változatban: borítékok, tasakok, levélpapírok, nyomtatványok és névjegykártyák; egyedi gyártású változatban: céges borítékok, tasakok, redős-talpas tasakok, légpárnás (buborékos) fóliák tekercsben, kartondobozok.

Bővebben: http://www.boritekonline.hu/

Creative Production

A Creative Production célja olyan kreatív reklámanyagok, csomagolások tervezése, melyek egyediek, de elfogadható költségekkel mégis megvalósíthatóak. Fontosnak tartják, hogy az adott terv nem csak tervként mutasson jól, hanem legyártható is legyen. Szolgáltatásaik közé tartozik a POP/POS anyagok (kiadványok, sales folder, wobbler, polccsík, plakát, display, attrap, aszatli kínáló) tervezése, gyártása, arculattervezés, csomagolástervezés és gyártás (papírvágó plotter: 1300x1700 mm), nyomdai produkció (digitális, ofszet, szita), grafika, webdizájn, dekoráció és a fotózás.

Bővebben: http://www.creativeproduction.hu/

DEMAX Művek Nyomdaipari Kft.

A DEMAX magyar tulajdonú, reprográfiai előélettel rendelkező nyomdaipari vállalat, amely a nagy üzemek professzionalizmusával, de továbbra is a kis magáncégek figyelmével és egyedi ügyfélkezeléssel fogad minden munkát. Működésük tíz éve alatt — a megrendelők bizalmának köszönhetően — elérték az évi 650 millió forintos forgalmat, melynek hátterében a teljes (ofszet) nyomdaipari szolgáltatás áll. Kizárólag Heidelberg nyomdagépekkel üzemelő társaság — az óránkénti 45 ezer ív kinyomása mellett — az előkészítéstől egészen a logisztikáig a teljes szolgáltatási skálán ki tudja szolgálni ügyfeleit, hiszen saját levilágítási és montírozó részleggel, valamint kötészettel, illetve stanc- és csomagoló berendezésekkel is rendelkezik.

Bővebben: http://www.demax.hu/

DHL Magyarország

A DHL globális piacvezető a logisztikai iparágban, és a világ vezető logisztikai vállalata. Piacvezető szolgáltatásokat nyújtanak az expressz küldeményszállítás, a légi, tengeri és szárazföldi szállítmányozás, illetve a szerződéses logisztika terén éppúgy, mint a nemzetközi postai szolgáltatások területén. A DHL nemzetközi hálózata több mint 220 országot és térséget köt össze világszerte. Egyedülálló lefedettségük, a helyi piacok pontos ismerete és magasan képzett alkalmazottaik segítenek abban, hogy mindig a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsák. A DHL a Deutsche Post DHL csoport tagja. A csoport 2010-es bevétele meghaladta az 51 milliárd eurót.

Bővebben: http://www.dhl.hu/

e-Print Magyarország Zrt.

Az e-Print Magyarország Zrt. megalakulásakor azt a célt tűzte ki, hogy egy olyan vállalatot és modern kommunikációs csatornát hozzon létre, amely a nyomdaipari termékek megrendelőinek és gyártóinak egyaránt előnyös szolgáltatást nyújt. Mára már több mint 1.900 ügyfelük, és csaknem 150 nyomdaipari partnerük használja rendszeresen szolgáltatásaikat. Teljes körű nyomdai kivitelezés, nyomdai szolgáltatások egy helyen!

Bővebben: http://www.e-print.hu/

HungaroMind Kft.

A HungaroMind Kft. 2005 óta foglalkozik terméktervezéssel és termékfejlesztéssel. A cég átfogó szolgáltatást nyújt ügyfeleinek az ipari formatervezés és a műszaki termékfejlesztés területén. Szakértelmükkel szeretnék ügyfeleiket segíteni termékinnovációs elképzelések megvalósításában.

Bővebben: http://www.hungaromind.hu/

InfOnline Kft.

Az InfOnline Kft. (DekoraciOn) csapata teljes körű dekorációs tervezéssel, kivitelezéssel foglalkozik. 1997-ben kezdték, még kis létszámban, az akkori fő profiluk a csomagolástervezés volt. A piaci igényeket is figyelembe véve 2001-től a grafikai tervezést is felvették a palettájukra. Innen egyenes út vezetett a további fejlődéshez, az évek során kialakított ügyfélkörük mind újabb és újabb kreatív feladat elé állította őket. Feltétlenül szükség volt az innovatív gondolkodásra, ami a mai helyzetben elengedhetetlen a megbízóik megtartására, és elégedetté tételére.

Bővebben: http://dekoracion.hu/, http://www.kioszk.hu/

Matrica Nyomdaipari Kft.

A Matrica Nyomdaipari Kft. 1989-ben alakult és hagyományos papíralapú, illetve öntapadó étel- és italcímkék nyomtatására specializálódott. Emellett vállalják szórólapok, prospektusok, katalógusok, plakátok tervezését, kivitelezését, valamint névjegyek, levélpapírok, hírlevelek, üdvözlőlapok, belépőjegyek, utalványok gyártását. A Kft. tulajdonosai kezdetektől fogva a csúcstechnológiát képviselő, legkorszerűbb, heidelbergi gépek beszerzését és kiválóan képzett szakemberek alkalmazását tűzték ki célul. A nyomda nagyságát tekintve középkategóriájú, a rugalmas és gyors nyugat-európai nyomdaüzemek mintájára lett kialakítva. Ennek eredményeként ma az országszerte ismert és elismert Matrica Nyomda kiváló minőségű munkával, rendkívül gyors átfutási idővel teljesíti megrendelői igényét.

Bővebben: http://www.matricanyomda.hu/

Oliton Nyomdaipari Kft.

Az Oliton Nyomdaipari Kft. 1990 óta kínálja szolgáltatásait a grafikai tervezéstől kezdve a teljes nyomdai kivitelezésig bezárólag. Korrekt ár, rövid határidő, tökéletes minőség.

Bővebben: http://www.oliton.hu/

Pack-Design Bt.

A Pack-Design Bt. teljes arculattervezéssel, kiadványszerkesztéssel, csomagolás és formatervezéssel - ezek kivitelezésével, valamint weboldalak készítésével foglalkozik. A cég csomagolástervezéssel kezdte meg működését 2003-ban, majd az egyre komolyabb megrendelések teljesítésével, a minél magasabb igényeknek megfelelve, grafikai stúdióvá alakult, melynek következtében tevékenységi körüket is kibővítették. Üzletpolitikájuk szerves részét képezi a minél magasabb színvonalú és minden igényt kielégítő szolgáltatás. Kreatív szakembereik készséggel állnak megrendelőink segítségére, hogy a maximumot hozhassák ki cégükből.

Bővebben: http://www.pack-design.hu/

Tiferel Kft.

Papírműhelyükben olyan irodaszerek, könyvek, díszdobozok, társasjátékok kivitelezését vállalják, amelyek megfelelnek a legigényesebb célközönség elvárásainak (múzeumok, szállodák, stb.). Alkalmasak olyan termékek sorozatgyártására, melyek kasírozást, stancolást, spirálozást, dombornyomást, ragasztókötést igényelnek. Egyedi termékek kivitelezését vállalják, akár a tervezéstől (A3 méretű könyvek, henger alakú dobozok, akár bőrből, stb.).

Bővebben: http://tiferel.mlap.hu/

Vel Nyomda Kft.

...

Bővebben: http://www.vel.hu/

Főoldal | Csomagolás | Design | Web | Termékek
Állásajánlat | Hírlevél | Oldaltérkép | Kapcsolat | Impresszum | Jogi nyilatkozat
Copyright © 2008-2019, Mucius Scaevola Kft. Minden jog fenntartva.